Taloasema
Lahti

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Markolta

Isännöitsijät

Marko Andersin
Isännöitsijä, yrittäjä
marko.andersin@taloasema.fi

Minusta isännöinti on hyvää asiakaspalvelua. Asiakas tulee kuulluksi ja hoidettavat asiat laitetaan heti toimeen asiaan kuuluvasti. Tässä minulla apuna on positiivinen ja työhöni sitoutunut luonteeni sekä kymmenen vuoden esimies-/asiakaspalvelukokemus.

Tunnen Lahden sekä sen lähialueet hyvin. Taloaseman tarjoama tuki teknisissä tai lakiin liittyvissä tilanteissa mahdollistaa minulta kokonaisvaltaiset isännöintipalvelut.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Saija Mäkynen
Isännöitsijä
050 477 1000
saija.makynen@taloasema.fi

Yhteystiedot

Lahti
Hollolankatu 3
15110 Lahti
+358 45 165 9977

Taloasema Lahti Facebookissa

Uutiset

24.2.2021

Toimintatapamme epidemia-ajalle

Lue lisää
1.2.2021

Uusi Taloasema on avattu Kajaaniin

Lue lisää
1.11.2020

Uusi Taloasema on avattu Nurmijärvelle

Lue lisää