Taloasema
Joensuu

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Jarilta

Isännöitsijät

Jari Mäkinen
Isännöitsijä
jari.makinen@taloasema.fi

Osaamiseni isännöinnissä pohjautuu lähes 20-vuotiseen hallitustyöskentelyyn isossa, 3 500-asukaspaikkaisessa kiinteistöosakeyhtiössä sekä yli 10 vuoden kokemukseen taloudenhoidossa ja kirjanpitotehtävissä.

Isännöitsijänä koen tärkeäksi pitää pitkällä aikavälillä huolta taloyhtiöiden taloudesta ja ihmisten omaisuudesta. Tavoitteena on kiinteistöjen arvon säilyttäminen hyvällä hoidolla hallituin kustannuksin.

Korostan myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Kuuntelen asiakasta ja selvitän asiat sovitusti. Ajoittain myös taitoni hyvänä ratkaisunsovittajana ovat olleet tarpeen.

Pekka Tolvanen
Isännöitsijä
041 315 4672
pekka.tolvanen@taloasema.fi

Yhteystiedot

Joensuu
Yläsatamakatu 7, 3. krs
80100 Joensuu
+358 40 124 7125

Taloasema Joensuu Facebookissa

Uutiset

15.6.2022

Taloasema-ketju on nyt ISA-auktorisoitu

Lue lisää
5.5.2022

Hyvän asumisen säännöt julki

Lue lisää
25.3.2022

Lisää läpinäkyvyyttä Taloaseman uudessa verkkopalvelussa

Lue lisää