Taloasema
Helsinki-Matsi

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Pasilta

Isännöitsijä

Pasi Matsi
Isännöitsijä
pasi.matsi@taloasema.fi

Taustani ansiosta minulla on hyvä talousosaaminen ja hallitustyöskentelytaidot. Minulla on kokemusta, miten prosesseja viedään sujuvasti eteenpäin ja miten työskennellään erilaisten ihmisten kanssa. Toimin sovittelevasti taloyhtiöiden haasteellisissa tilanteissa.

Koen, että asiakas on tärkein. Olen itsekin toiminut monessa taloyhtiön hallituksessa. Tiedän, mitä isännöitsijältä odotetaan. Pidän yhteyttä taloyhtiöitten hallitusten puheenjohtajiin, kannustan toimenpiteisiin ajoissa ja tuon valmiita ratkaisumalleja. Reagoin nopeasti ja pidän asiakkaani ajan tasalla.

Yhteystiedot

Helsinki-Matsi
Hitsaajankatu 6, 4krs H410
00810 Helsinki
+358 44 2411245

Uutiset

13.5.2024

Uusi Taloasema on avattu Porvooseen

Lue lisää
16.3.2024

Taloasemalle myönnetty suomalaisen työn Avainlippu

Lue lisää
12.3.2024

Uusi Taloasema on avattu Pieksämäelle

Lue lisää