Taloasema
Heinävesi

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Jarilta

Isännöitsijät

Jari Mäkinen
Isännöitsijä
jari.makinen@taloasema.fi

Osaamiseni isännöinnissä pohjautuu lähes 20-vuotiseen hallitustyöskentelyyn isossa, 3 500-asukaspaikkaisessa kiinteistöosakeyhtiössä sekä yli 10 vuoden kokemukseen taloudenhoidossa ja kirjanpitotehtävissä.

Isännöitsijänä koen tärkeäksi pitää pitkällä aikavälillä huolta taloyhtiöiden taloudesta ja ihmisten omaisuudesta. Tavoitteena on kiinteistöjen arvon säilyttäminen hyvällä hoidolla hallituin kustannuksin.

Korostan myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Kuuntelen asiakasta ja selvitän asiat sovitusti. Ajoittain myös taitoni hyvänä ratkaisunsovittajana ovat olleet tarpeen.

Pekka Tolvanen
Isännöitsijä
041 315 4672
pekka.tolvanen@taloasema.fi

Yhteystiedot

Heinävesi
Kermantie 2
79700 Heinävesi
+358 40 124 7125

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää