Taloasema
Espoo-Vorma

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Kailta

Isännöitsijä

Kai Vorma
Isännöitsijä, yrittäjä
045 349 0993
kai.vorma@taloasema.fi

Omat kokemukseni taloyhtiöiden hallituksissa saivat aikaan ajatuksen, että ”tämän voisi tehdä paremminkin”. Niin syttyi kipinä isännöintityöhön.

Minulla on vahva työkokemus asiakaspalvelusta ja neuvotteluista. Asiakkaiden haasteiden ymmärtäminen ja ratkaiseminen ovat minulle sydämen asioita. Pidän aina asiakkaideni puolia ja hoidan jämptisti sovitut asiat. Taloyhtiöiden hallituksissa olen työskennellyt lähes 10 vuotta. Erityisesti uudisrakennukset ja niiden kriittiset alkuvuodet ovat minulle tuttuja.

Isännöitsijänä minulla on kokemusteni kautta vahva ymmärrys asiakkaan tarpeista, taloyhtiön hallinnosta ja hyvän asumisen ideasta. Tavoitteenani on luoda pitkiä asiakassuhteita, joissa ollaan tuttuja puolin ja toisin sekä riittävästi aikaa hoitaa yhtiön asioita.

Yhteystiedot

Espoo-Vorma
02100 Espoo
+358 45 349 0993

Uutiset

24.2.2021

Toimintatapamme epidemia-ajalle

Lue lisää
1.2.2021

Uusi Taloasema on avattu Kajaaniin

Lue lisää
1.11.2020

Uusi Taloasema on avattu Nurmijärvelle

Lue lisää