Taloasema
Espoo-Suojalehto

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Karilta

Isännöitsijä

Kari Suojalehto
Isännöitsijä, IAT, IEAT
kari.suojalehto@taloasema.fi

Isännöinti on ihmisten kotien hoitamista, ei pelkkiä numeroita. Siksi vastuullisuus ja hyvät ihmissuhdetaidot kuuluvat olennaisesti isännöintiin. Vaaditaan neuvottelutaitoja sekä kykyä kohdata myös vaikeita asioita.

Olen itse toiminut taloyhtiöiden hallituksissa sekä Suomessa että Ruotsissa, ja taustallani on markkinoinnin ja taloustieteen opinnot. Olen aiemmin työskennellyt ostajana sekä myynti- ja logistiikkatehtävissä isoissa IT-alan yrityksissä – myös isännöinnissä on osattava tarjouksien käsittelyä, töiden aikataulutusta ja sujuvoittamista sekä ymmärrettävä eettisen toiminnan tärkeys.

Olli Järvinen
Isännöitsijä, IAT
0400 729 066
olli.jarvinen@taloasema.fi

Yhteystiedot

Espoo-Suojalehto
Sinimäentie 10 B
02630 Espoo
+358 40 750 9066

Uutiset

3.7.2024

Rahanpesulaki ja tuntemiskysely

Lue lisää
29.6.2024

Helsinki Pride 2024

Lue lisää
20.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Tampereelle

Lue lisää