Taloasema
Ähtäri

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Paulilta

Isännöitsijä

Pauli Pietikäinen
Isännöitsijä
050 327 6622
pauli.pietikainen@taloasema.fi

Olen kasvanut isännöintiyrittäjäperheessä ja isännöinti onkin minulle sydämen asia. Minulle on tärkeää se, että tehdään se mikä luvataan. Olen työurallani tottunut priorisoimaan asiat tärkeysjärjestykseen ja hoitamaan projektit loppuun tiukoissakin tilanteissa hymy huulilla. Päätetyt asiat hoidetaan suunnitelman mukaan.

Isännöitsijänä olen rauhallinen ja pitkäjänteinen. Minua motivoi se, että voin auttaa asiakasyhtiöitäni viemään asioita oikeaan suuntaan oikeaan aikaan, sekä se, että ongelmatilanteet saadaan ratkaistua parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhteystiedot

Ähtäri
63700, Ähtäri
+358 50 327 6622

Uutiset

20.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Tampereelle

Lue lisää
17.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Lahteen

Lue lisää
13.5.2024

Uusi Taloasema on avattu Porvooseen

Lue lisää