Taloasema
Ähtäri

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Paulilta

Isännöitsijä

Pauli Pietikäinen
Isännöitsijä
050 327 6622
pauli.pietikainen@taloasema.fi

Olen kasvanut isännöintiyrittäjäperheessä ja isännöinti onkin minulle sydämen asia. Minulle on tärkeää se, että tehdään se mikä luvataan. Olen työurallani tottunut priorisoimaan asiat tärkeysjärjestykseen ja hoitamaan projektit loppuun tiukoissakin tilanteissa hymy huulilla. Päätetyt asiat hoidetaan suunnitelman mukaan.

Isännöitsijänä olen rauhallinen ja pitkäjänteinen. Minua motivoi se, että voin auttaa asiakasyhtiöitäni viemään asioita oikeaan suuntaan oikeaan aikaan, sekä se, että ongelmatilanteet saadaan ratkaistua parhaalla mahdollisella tavalla.

Yhteystiedot

Ähtäri
63700, Ähtäri
+358 50 327 6622

Uutiset

14.8.2023

Uusi Taloasema avattu Äänekoskelle

Lue lisää
30.1.2023

Vuoden 2023 Taloasema-yrittäjä on Mika Väisänen Kuopiosta

Lue lisää
24.10.2022

Uusi Taloasema on avattu Pudasjärvelle

Lue lisää