Taloasema
Porvoo

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä tarjous Petriltä

Isännöitsijä

Petri Joutsen
Yrittäjä, isännöitsijä
044 901 3657
petri.joutsen@taloasema.fi

Isännöitsijällä on tärkeä rooli ja vastuu kiinteistön kunnossapidossa sekä arvon säilymisessä. Oma koti on usein ihmisten suurin hankinta, joka vaatii huolenpitoa. Tässä isännöitsijä toimii avainasemassa, tarjoten asiantuntemustaan ja apuaan. Pidän hyvin tärkeänä hallituksen ja isännöitsijän välistä luottamussuhdetta, jotta jokaiselle osakkaalle voidaan mahdollistaa vaivaton taloyhtiöarki. Koti on kaikille se turvasatama, jossa saa olla oma itsensä ja rauhoittua.

Oma taustani muodostuu liike-elämän eri toimialoilta. Olen ollut tekemisissä hankintojen, myynnin ja asiakaspalvelun parissa koko työurani. Palveluiden kilpailuttaminen yksityiselle ja julkiselle sektorille on minulle tuttua jo 5 vuoden kokemuksen pohjalta.

 
Isännöitsijän on löydettävä markkinoilta asiakkailleen parhaiten sopivat palveluntarjoajat ja pystyttävä viemään tehokkaasti läpi korjaushankkeita eri kumppaneiden kanssa. Tämän lisäksi näen, että isännöitsijällä tulee olla järjestelmällinen ote tekemiseen ja hänet pitää tavoittaa aina tarvittaessa nopeasti, jotta kaikki tehtävät hoituvat ajallaan ja laadukkaasti.

Näillä toiminnan kulmakivillä haluan muodostaa turvallisen pohjan asukkaille heidän elämässään ja varmistaa kiinteistön toiminnallisuuden sekä arvon pysymisen.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä ja tutustutaan lisää!

Yhteystiedot

Porvoo
06100 Porvoo

044 901 3657
petri.joutsen@taloasema.fi

Uutiset

3.7.2024

Rahanpesulaki ja tuntemiskysely

Lue lisää
29.6.2024

Helsinki Pride 2024

Lue lisää
20.6.2024

Uusi Taloasema on avattu Tampereelle

Lue lisää