Taloasema
Helsinki-Kokkinen

Isännöitsijä lähelläsi.

Taloaseman isännöitsijä on aidosti lähellä, kun tarvitset häntä. Hän on suoraan tavoitettavissa, pitää sovitut aikataulut ja tuntee asuinalueesi läpikotaisin. Hän on paikallinen yrittäjä, joka käyttää paikallisia kumppaneita. Isännöitsijän tueksi saat Taloaseman vuosikymmenten kokemuksen, tehokkaiksi todetut toimintatavat ja nykyaikaiset sähköiset palvelut.

Yhdessä luotsaamme taloyhtiösi kohti sujuvampaa asumista ja omistamista. Taloyhtiösi hallitus saa käyttöönsä ajantasaisen näkymän yhtiön taloushallintoon, kuten tilien saldoihin ja ostolaskuihin. Taloyhtiösi asukkaille lupaamme ripeää palvelua, ammattitaitoista isännöintiä ja mukavia kohtaamisia.

Asiakkaamme äänestivät meidät Vuoden isännöintiyritykseksi 2019. Pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Se tekee asumisesta huoletonta ja taloyhtiönne tulevaisuudesta ennustettavaa.

Pyydä isännöintitarjous Eetulta

Isännöitsijä

Eetu Kokkinen
Yrittäjä, isännöitsijä
+358 41 314 3241
eetu.kokkinen@taloasema.fi

Isännöitsijän ja taloyhtiön hallituksen sekä osakkaiden välillä tärkeintä on luottamus. Vahva luottamussuhde, nykyaikaiset työkalut ja toimintamallit sekä aito halu palvella asiakasta hyvin toimivat vahvana pohjana hyvälle asiakassuhteelle.

Itselleni taloyhtiöiden hallitusten jäsenenä ja puheenjohtajana on aina ollut tärkeintä aktiivinen yhteydenpito isännöitsijän kanssa. Omassa päivittäisessä tekemisessäni isännöitsijänä tärkeintä onkin tavoitettavuus sekä aktiivinen viestintä taloyhtiön hallituksen suuntaan. Toimintaperiaatettani ”kerron mitä teen ja teen mitä lupaan” noudattamalla, kommunikaatio säilyy jouhevana, suoritettavat työtehtävät hoituvat ripeästi ja pystyn palvelemaan asiakkaitani yli odotusten.

Lähes 10 vuoden kokemukseni pankki- ja vakuutusalalla sekä Kauppatieteiden maisterin koulutukseni ansiosta minulla on syvällinen osaaminen rahoitus- ja vakuutusratkaisuista sekä huolellisesta taloyhtiön taloudenpidosta.

Yhteystiedot

Helsinki-Kokkinen
00410 Helsinki
+358 41 314 3241

Uutiset

24.2.2021

Toimintatapamme epidemia-ajalle

Lue lisää
1.2.2021

Uusi Taloasema on avattu Kajaaniin

Lue lisää
1.11.2020

Uusi Taloasema on avattu Nurmijärvelle

Lue lisää