15.6.2022

Taloasema-ketju on nyt ISA-auktorisoitu

Tiedote 15.6.
Taloasema Oy
Julkaisuvapaa heti

Taloasema-ketju on nyt ISA-auktorisoitu

Isännöinnin Auktorisointi ISA ry on 14.6.2022 hyväksynyt Taloasema-ketjun ISA-auktorisoiduksi yritykseksi. ISA-auktorisoinnin saa yritys, joka noudattaa isännöinnin eettisiä ohjeita, sitoutuu ISA:n valvontamenettelyyn, auditoidaan säännöllisesti sekä noudattaa yhtenäisiä toimintatapoja koko yrityksessä/ryhmässä ja osoittaa tämän dokumentoimalla ISA:n määrittelemät toimintatavat. Nyt saavutettu auktorisointi tarkoittaa käytännössä, että Taloasemalla tehdään todennetusti vastuullista ja osaavaa isännöintiä. Taloasema on 48 toimipistettä käsittävänä ketjuna Suomen suurin ISA-auktorisoitu yritys.

Asiakasrajapintaan merkki luotettavuudesta ja ammattitaidosta

Isännöintialalla toimiville maine ja luotettavuus ovat tärkeimpiä ominaisuuksia ja toiminnan perusedellytyksiä. ISA-auktorisointi ja siihen liittyvä ISA-merkki viestii asiakkaan suuntaan siitä, että taloyhtiön isännöinti on luotettavaa ja ammattitaitoista. Taloasema-ketjun toimitusjohtaja Esko Pietikäisen mukaan auktorisointi on merkittävä asia brändille. 

”ISA-auktorisointi ketjulle sekä asiakkaillemme todella hieno juttu ja olemme ylpeitä saavutuksestamme! Isännöitsijällä on paljon vastuuta ja arvokasta omaisuutta huolehdittavanaan, joten suhde asiakkaaseen perustuu osapuolten väliseen täydelliseen luottamukseen. Luotettavuus näkyy hyvän isännöitsijän työssä rivakkana ja aloitteellisena työotteena, avoimuutena ja siinä, miten hyvin ja millä asenteella isännöitsijä palvelee asiakasta arkisissakin asioissa. Yhteiset toimintatapamme ja työkalumme ovat olleet tätä varten kunnossa jo aiemmin. ISA-auktorisointi tekee näkyväksi kaiken sen työn, jota olemme jo vuosia tehneet.” 

ISA-auktorisointi tukee ketjun kehitystavoitteita

Taloasema isännöintiketju, jolla on yli 48 paikallista Taloasema-toimipistettä yli 30 paikkakunnalla. Ketjun jokaisen yrittäjän peruskivenä on ammattitaitoinen, luotettava sekä läpinäkyvästi hinnoiteltu isännöinti. Paikallisten yrittäjien tukena on ketjun vahva asiantuntijaosaaminen esimerkiksi teknisissä ja juridisissa asioissa, sekä kehittyneet työkalut isännöinnin sujuvaan hoitamiseen.  

”Meille on tärkeää, että meillä on käytössämme paras mahdollinen tieto ja työkalut jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Kartoitamme koko ajan uusia tapoja toimia ja otamme uudet toimintamallit käyttöön ketterästi tilanteen niin vaatiessa. ISA-auktorisointi tukee myös kehitystavoitteitamme”, kertoo ketjun kehitysjohtaja, varatoimitusjohtaja Nina Gromoff. 

Lisätietoja antaa:

Mira-Monica Anttila
Ketjupäällikkö
Taloasema Oy
040 708 4817
mira-monica.anttila@taloasema.fi

Taloasema Oy on vuonna 2009 perustettu isännöintialan ketju, jolla on itsenäisinä yrittäjinä toimivia paikallisia isännöintitoimistoja yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. Vuonna 2019 isännöintipalveluiden ostajat äänestivät Taloaseman vuoden isännöintiyritykseksi.