9.8.2021

Etsimme kiinteistökirjanpitäjää Turkuun

– Haku päättynyt –

Etsimme ammattitaitoista kirjanpitäjää mukavaan työyhteisöömme Turkuun. Työtehtäväsi koostuvat asiakasyhtiöiden kirjanpidon ja vastikereskontran hoitamisesta, lainalaskennasta ja muista vaihtelevista asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi vastuullasi ovat asiakkaiden tilinpäätösten laadinta.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja mukavaa ihmistä. Sinulla on jo kokemusta kiinteistökirjanpidosta ja vastikevalvonnasta ja tunnet taloyhtiöiden taloushallinnon erityispiirteet. Odotamme, että sinulla on lisäksi hyvät sosiaaliset taidot ja viestit luontevasti asiakkaiden kanssa ja viihdyt työssäsi. Pystyt pitämään useat langat käsissäsi myös hektisinä päivinä ja osaat luovia sekä ratkaista erilaisia palvelutilanteita oma-aloitteisesti ja tehokkaasti. Sinulla on hyvät it-taidot ja omaksut helposti uusia järjestelmiä. Ja mikä tärkeintä, hymysi kuluu äänestäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Käytössämme on taloushallinnon Fivaldi-ohjelmisto. Pidämme hyvää huolta henkilökunnastamme ja panostamme henkilöstön koulutukseen ja hyvinvointiin.
Taloasemalla saat välittömät ja hauskat työkaverit ja kannustavan maankattavan työyhteisöverkoston. Meillä saa olla kokonainen ihminen ja arvostamme nauramista työpaikalla. Taloasemalla töitä tehdään suurella sydämellä ja sen annetaan näkyä.

Haethan paikkaa 31.8.2021 mennessä joko alla olevalla lomakkeella tai suoraan tuija.sallyla@taloasema.fi . Myös mahdolliset lisäkysymykset avointa paikkaa koskien toivotaan mieluiten sähköpostitse.

Lähetä hakemus kiinteistökirjanpitäjän tehtävään

Kiinteistökirjanpitäjä lomake

Maximum file size: 10MB

*