9.8.2021

Asiakaskontaktoija

– Haku päättynyt –

Tule mukaan innostavaan ja dynaamiseen markkinointitiimiimme tekemään helppoa ja nopeatempoista asiakaskontaktointia!

Pääset mukaan kasvattamaan arvostetun kiinteistöalan yritysperheen neljää eri brändiä, jotka ovat:

Haemme markkinointitiimiimme kahta osa-aikaista asiakaskontaktoijaa. Ensisijainen työpiste sijaitsee Vantaan Veromiehessä.

Keskeisiä asiakaskontaktoijan työtehtäviä ovat potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi puhelimitse, osallistuminen messuille ja tapahtumiin, sekä ajoittain esitteiden jakamista kauppakeskuksissa tai muussa vastaavassa kohteessa. Lisäksi työtehtäviin kuuluu erilaisten rekistereiden ja asiakastietolistojen ylläpitoa ja päivitystä sekä asiakaspalvelun avustamista back office -tehtävissä.

Työaika perehdytyksen aikana sijoittuu aikavälille 8-16 (n.3 – 4 h/pv). Perehdytyksen päätyttyä ja osaamisen karttuessa työaika vaihtuu iltapäivä- ja viikonloppupainotteiseksi. Työajat ovat kuitenkin joustavasti sovittavissa esihenkilön kanssa ja työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Mitä odotamme sinulta?

Haemme joukkoomme energisiä ja myynnillistä draivia omaavia tekijöitä!

Koska työnkuvaan kuuluu paljon asiakkaiden kanssa työskentelyä ja kommunikointia, odotamme, että sinulta löytyvät hyvät sosiaaliset taidot ja pystyt viestimään luontevasti asiakkaiden kanssa vaihtelevissa tilanteissa. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta asiakaskontaktoinnista. Riittää, että omaat halun kehittyä ja oppia – me perehdytämme sinut tehtävään.

Työssä tarvitaan sinnikkyyttä ja pitkäjänteisyyttä rutiininomaiseen työhön. Osaat myös luovia, sekä ratkaista erilaisia tilanteita oma-aloitteisesti ja tehokkaasti. Sinulla on hyvät it-taidot, omaksut helposti uusia järjestelmiä ja käytät sujuvasti Office-ohjelmia. Asiakaskontaktointityön lisäksi olet innostunut asiakaspalvelusta.

Emme edellytä kokemusta isännöintialasta, mutta luemme sen eduksi.
Työ hoituu suomeksi, mutta sujuva keskustelu ruotsiksi ja englanniksi katsotaan myös eduksi.

Työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille!

Mitä tarjoamme sinulle?

Kilpailukykyisen palkan, työvuorojen joustavuuden, etätyömahdollisuuden sekä modernit työvälineet. Pidämme huolta henkilökunnastamme ja käytössämme on hyvät työsuhde-edut.

Saat välittömät ja hauskat työkaverit ja kannustavan työyhteisön. Työyhteisömme on tiivis ja ennen kaikkea haemme joukkoomme henkilöitä, jotka sopivat porukkaan. Meillä saa olla kokonainen ihminen ja arvostamme nauramista työpaikalla. Meillä töitä tehdään suurella sydämellä ja annamme sen näkyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 15.8.2021 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse rekry@taloasema.fi.

Lisätietoja saat 10.8 ja 12.8 klo. 13 – 14.00 Emmi Sipola p. 040 586 1004

Lähetä hakemus asiakaskontaktoijan tehtävään

Asiakaskontaktoija lomake

Maximum file size: 10MB

*