fbpx

Yrittäjäksi isännöintialalle?

Yrittäjäksi isännöintialalle?

Me Taloasemalla lupaamme sinulle parhaat menestymisen mahdollisuudet isännöintiyrittäjänä.

Pääset aloittamaan isännöintiyrittäjyyden heti valmiin konseptin mukaisesti. Kun moni asia tulee valmiiksi mietittynä, voit keskittyä alusta asti liiketoiminnan kasvattamiseen. Meillä yrittäjä ei jää yksin, kasvun tukena ovat alan parhaat asiantuntijat.

Taloasema-konseptimme on suunniteltu asiakkaan todellisiin tarpeisiin niin, että yrittäjällä on parhaat mahdolliset edellytykset onnistua. Konseptin lähtökohtana on malli, jossa sekä asiakas että yrittäjä voittavat ja yrittäjä voi olla ylpeä työstään. Siinä apunamme on pitkä isännöintikokemuksemme.

Hyödyt valtakunnallisista markkinointikampanjoistamme, ketjujohdon ja yrittäjäkollegoiden vahvasta tuesta. Konseptimme ja toimintatapamme perustuvat vahvaan kokemukseen sekä tavoitteelliseen ja eteenpäin katsovaan isännöintiin.

Me pidämme katseen huomisessa ja tekemisen tässä päivässä. Teemme töitä ja välitämme yrittäjistämme suurella sydämellä.

Taloasema on suomalainen yrittäjävetoisesti toimiva isännöinnin franchising-yritys. Meidät valittiin yleisöäänestyksellä Vuoden isännöintiyritykseksi 2019.

Toimimme jo lähes 30 paikkakunnalla ja kasvamme koko ajan. Isännöintialan työllisyysnäkymät ovat hyvät, ja ala kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Osaaville tekijöille riittää kysyntää.

Ilmoittaudu mukaan esittelytilaisuuteemme 16.6.2020 klo 17-18!.
Lähetämme osallistumislinkin sinulle tapahtumaa edeltävänä päivänä.

Olet etsimämme henkilö, jos…

Sinulla voi olla kokemusta erilaisista projektinjohtotehtävistä, kiinteistöalasta tai esimerkiksi myynnistä ja markkinoinnista. Voit olla luontaisesti numeroista tai talousluvuista kiinnostunut. Merkittävää on, että haluat tehdä suomalaisesta asumisesta sujuvampaa. Isännöintialan koulutus ja kokemus katsotaan eduksi, mutta emme edellytä niitä. Taloaseman tuella opit kaiken tarvittavan isännöintialasta.

Haluat olla mukana vaikuttamassa isännöintialan monipuolistuvaan kysyntään ja perinteisten käytäntöjen modernisointiin. Sinulla on vahva menestymisen ja yrittämisen halu. Olet valmis sitoutumaan Taloaseman tapaan toimia.

Kysy lisää, sovi Teams-tapaaminen tai ilmoittaudu mukaan esittelytilaisuuteen:
ketjupäällikkö Mira-Monica Melin, p. 040 708 4817, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Käsittelemme kaikki yhteydenotot ja kyselyt luottamuksellisesti.

Tapahtuman tiedot

Tilaisuus alkaa 16.06.2020 17:00
Päättymisaika 16.06.2020 18:00
Tähän tapahtumaan ei oteta enää ilmoittautumisia

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.