2.9.2022

Tervehdys uudelta toimitusjohtajalta!

Uuden edessä seisominen on huimaava tunne. Tasan kolme vuotta sitten aloitin Taloaseman ketjupäällikkönä. Näiden vuosien aikana tästä eteenpäin jyskyttävästä yrityksestä, sen huikeista ihmisistä ja tulevaisuuteen tähtäävästä tekemisestä on tullut minulle valtavan tuttu ja rakas. Saappaat, jotka väistyvä toimitusjohtaja jättää täytettäväksi ovat valtavat. Olen äärettömän kiitollinen luottamuksesta, että minut on valittu johtamaan Taloasemaa. Samalla olen täynnä uskoa siihen, että minulla on parhaat mahdolliset eväät oman työelämäloikkani ottamiseen. Olen enemmän kuin valmis kasvamaan ihmisenä ja johtajana yhdessä teidän kanssanne.

Taloaseman tekevät ihmiset: asiakkaat, työntekijät, yrittäjät, yhteistyökumppanit. Vahvuutemme on syvä asiakasymmärrys ja käsitys isännöintiyrittäjyydestä. Syy, miksi kolme vuotta sitten halusin Taloasemalle töihin, on se ainutlaatuinen fiilis, joka Taloasemalla kulkee omistajatasolta jokaiseen yrittäjään ja työntekijään. Sitä tulen vaalimaan jatkossakin, koska sydämellä tekemisestä, ilosta ja menestymisestä syntyy henkilöstötyytyväisyys, asiakastyytyväisyys, kasvu ja kannattavuus. Taloasema-fiiliksen ytimessä ovat Taloaseman arvot: paikallisuus, ylpeys omasta tekemisestä, edelläkävijyys, yhdessä tekeminen, läpinäkyvyys ja suoraselkäisyys.

Omat arvoni: kasvu, aitous, terveys, tiedostavuus ja juuret sulautuvat yhteen Taloaseman arvojen kanssa. Ihmisenä olen määrätietoinen, aikaansaava, utelias, innostuva, välittävä, lämmin, intohimoinen ja luja. Näillä piirteillä tulen myös johtamaan Taloasemaa.

Tulevaisuudenkin Taloasema on yhdistelmä suurta ja pientä. Suuri ei tarkoita kankeaa ja etäistä, vaan sitä, että meillä on tukea toinen toisistamme ja voimaa tehdä suuria tekoja. Pienuus näkyy ketteryytenä, helposti lähestyttävyytenä, aitoutena ja merkitystä luovana läheisyytenä.

Oman työurani parhaita johtajia ovat olleet ne, jotka ovat kannustaneet ja jakaneet vastuuta. He ovat tunnistaneet ne hetket, kun saappaat jäävät pieniksi ja tarjonneet tilalle isompia, joskus vähän hölskyviäkin, joihin kasvaa. He ovat myöntäneet, että eivät itsekään osaa kaikkea, vaan työelämä on jatkuvaa oppimista ja mikä tärkeintä, olleet aidosti läsnä ja kohdanneet ihmisen ihmisenä. Näin haluan toimia myös itse. Minulle ihmiset ovat tasa-arvoisia myös työelämässä, meillä on vain erilaisia rooleja ja vastuita. Uskon siihen, että kun ihmisellä on hyvä olla, sopivasti sopivan kokoisia tehtäviä ja selkeys oman roolin merkityksestä koko organisaatiolle, kaikki tavoitteet on helppo saavuttaa.

Arvostan suoraa palautetta. Haluan tietää, mitä halutaan säilyttää, mikä jo sujuu, mitä uudistaa, mitä voisimme tehdä paremmin ja mitä ajatuksia muutos tuo tulleessaan. Toivon, että otat matalalla kynnyksellä minuun yhteyttä!

Toivon sinulle ja läheisillesi kaikkea hyvää alkaneeseen syksyyn!

Mira-Monica Anttila
Toimitusjohtaja
Taloasema
p. 040 708 4817
mira-monica.anttila@taloasema.fi

Olen helsinkiläistynyt eteläpohjalainen, kuusihenkisen uusperheen toinen aikuinen ja kahden pikkupojan futismutsi. Remontoin 30-luvun omakotitaloa, mökkeilen ahkerasti, rakastan ihmisiä, luontoa, liikuntaa, leipomista ja musiikkia. Nautin siitä, että saan ympärilläni olevat ihmiset loistamaan kirkkaammin juuri sellaisina kuin ovat.