fbpx

Haluamme tarjota sinulle ja taloyhtiöllesi kokonaisvaltaista ja laadukasta huolenpitoa, yksilölliset tarpeet huomioiden. Isännöitsijämme toimivat taloyhtiösi ja kiinteistösi operatiivisina johtajina.

Isännöintimme perustuu vuosikymmenten vankkaan kokemukseen sekä standardoituun, tehokkaaseen palveluprosessiin. Yrittäjävetoisen toiminnan ansiosta voimme palvella sinua taloyhtiösi koosta ja sijainnista riippumatta. Valtakunnallisen verkostomme Taloasema-yrittäjä on asiakasta lähellä oleva paikalliset olosuhteet hyvin tunteva kiinteistöalan asiantuntija.

Isännöitsijämme ovat huolella valittuja ja standardoituun palveluprosessiimme perehdytettyjä ammattilaisia. Huolehdimme myös Taloasema-isännöitsijämme jatkuvasta koulutuksesta muuttuvassa toimintaympäristössä taataksemme laadukkaan palvelun asiakkaillemme. Meille tärkeintä on tarjota palveluita asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti, laadusta tinkimättä.

Löydä paikallinen Taloasema-isännöitsijäsi ja pyydä tarjous >>

"Taloasema tarjosi meille kaikki ne toiminnot, mitä tarvitsimme yhtiöömme ja toimintamme uudistamiseen. Lisäksi saimme lisättyä toivomaamme näkyvyyttä sähköisten viestintäjärjestelmien ansiosta. Olemme olleet tyytyväisiä valintaan."  -Asunto Oy Friskalan Sadon hallituksen puheenjohtaja

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.