fbpx

Haluamme tarjota sinulle ja taloyhtiöllesi kokonaisvaltaista ja laadukasta huolenpitoa, yksilölliset tarpeet huomioiden. Isännöitsijämme toimivat taloyhtiösi ja kiinteistösi operatiivisina johtajina.

Kirjanpito on yksi taloyhtiön keskeisimmistä isännöinnin tehtävistä. Taloaseman keskitetty taloushallinnon asiantuntijatiimi hoitaa taloyhtiösi kirjanpidon oikeellisesti, ajantasaisesti ja kustannustehokkaasti. Tarjoamme käyttöösi myös verkossa toimivan sähköisen raportointijärjestelmän, jonka kautta talousasiat ovat läpinäkyviä myös osakkaille sekä seurattavissa ajasta ja paikasta riippumatta.

Kiinteistön elinkaari on pitkä, siksi rakentamisessa ja remontoinnissa on tärkeää ymmärtää tehtyjen ratkaisujen vaikutus kiinteistön arvoon pitkällä aikavälillä. Oikein suunniteltu ylläpito ja kehittäminen sekä huolellisesti koordinoidut muutostyöt vaikuttavat positiivisesti kiinteistön arvon kehitykseen. Tarjoamme sinulle ja yhtiöllesi asiantuntevaa projektinhallintaa kiinteistön ylläpitoon ja muutoksiin liittyvissä asioissa sekä autamme niin korjausrakentamiseen kuin huoltoon liittyvissä kysymyksissä. Meillä on kattava osaaminen talotekniikasta ja sen uusimmista määräyksistä.

Tarjoamme yhtiöllesi lainopillista asiantuntemusta sekä vankkaan kiinteistöalan osaamiseen perustuvia juridisia palveluita. Huolehdimme yhtiösi oikeudellisesta edunvalvonnasta, ratkomme sopimusasiat, vastuukysymykset ja riitatilanteet niiden vaatimalla ammattitaidolla. Tavoitteenamme on löytää optimaalinen kokonaisratkaisu asiakkaidemme eduksi kaikissa tilanteissa.

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.