fbpx

Taloasema on vuonna 2009 perustettu kiinteistöalan palveluyritys. Perusajatuksena yrityksen taustalla on tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista ja laadukasta huolenpitoa kustannustehokkaasti, taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden. Paikallisten Taloasema-yrittäjien ansiosta palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti taloyhtiön koosta ja sijainnista riippumatta. Yrittäjämme ovat lähellä asiakasta ja tuntevat paikalliset olosuhteet hyvin. 

Koko Taloaseman konsepti on suunniteltu asiakkaan lähtökohdista ja yrittäjän menestymisen mahdollisuudet maksimoiden. Taloasema-yrittäjänä saat käyttöön standardoidun palveluprosessimme, jonka ansiosta voit tarjota asiakkaillesi parasta palvelua kilpailukykyisellä hinnalla. 

Taloasema-isännöitsijät toimivat hallinnoimiensa kiinteistöjen operatiivisina johtajina, tarkoin dokumentoidun laatujärjestelmän mukaisesti. Koulutamme säännöllisesti Taloasema-isännöitsijöitämme muuttuvan toimintaympäristön tarpeisiin. Taloasema on Suomen Isännöintiliitto ry:n jäsen.

Prosessi:

Taloasema-yrittäjänä olet palveluyrityksesi paikallinen liiketoimintajohtaja. Vastaat asiakkuuksista ja tiimisi johtamisesta, sekä koordinoit palvelutuotantoa yhdessä osaamiskeskusten vetäjien kanssa.

Tarjoamme käyttöösi Taloaseman keskitetyt taloushallinnon, juridiikan ja tekniikan palvelut, jolloin et itse ole jumissa erityisosaamista vaativassa palveluntuotannossa. 

Lisäksi yrittäjänä saat halutessasi käyttöösi 24/7 asiakaspalvelun.

Myynnin tuki:

Markkinoiden parhaan palvelutuotteen lisäksi tarjoamme käyttöösi testatut myynnin menetelmät ja varmistamme paikallisen liiketoimintasi kasvun ja tyytyväiset asiakkaat – ykkösprioriteettimme on tukea asiakashankintaasi. Jokainen Taloasema-yrittäjä saa isännöitsijäkoulutuksen ohessa kokonaisvaltaisen myynnin valmennuksen johtavilta myynnin- ja markkinoinnin asiantuntijoilta.

Taloaseman valtakunnallinen myynti- ja markkinointiorganisaatio tukee osaamisellaan koko verkostoamme. Teemme myös kohdennettuja toimenpiteitä ja toteutamme alueellisia myynnin tukitoimia jaksoittain. Meillä yrittäjä ei jää yksin.

Taloasema akatemia: 

Haluamme tarjota parhaat mahdolliset lähtökohdat aloittelevalle yrittäjälle ja koulutamme kaikki yrittäjämme isännöinnin ammattilaisiksi. Intensiivisen koulutusjakson lisäksi saat käyttöösi Taloaseman isännöinnin käsikirjat ja perehdytyksen Taloaseman tuotteisiin. Koulutuksesta vastaa maan parhaat ja kokeneimmat isännöinnin asiantuntijat, joilla kaikilla on kokemusta myös yrittämisestä.

Isännöintikoulutuksen lisäksi saat arvokkaan valmennuksen myynnin ja markkinoinnin sekä johtamisen ammattilaisilta. Taloaseman toiminnan perustana on asiakaslähtöisyys ja yrittäjähenkisyys. Haluamme taata parhaan palvelukokemuksen kaikkialla maassa ja uskomme sen olevan mahdollista akatemiakoulutuksen saaneiden, motivoituneiden yrittäjiemme avulla.

Taloaseman palvelukonseptiin kuuluu myös kiinteistöalan erikoisosaamisen tarjoaminen asiakkaillemme.

Tuotteet:

Yrittäjän menestyksen kivijalka on kilpailukykyiset tuotteet. Tuotekehityksemme lähtökohta on ollut löytää palvelumalli, jossa sekä asiakas, että yrittäjä voittaa. Isännöinnin peruspalvelumme tuotanto on suunniteltu toimimaan tehokkaasti sähköisessä ympäristössä ja skaalaedut palvelevat sekä loppuasiakasta että yrittäjää. Taloasema-yrittäjän pitää voida keskittyä asiakkaaseen ja siksi palvelutuotantomme on keskitetty tehokkaisiin asiantuntijayksiköihin. Näin voimme tarjota myös loppuasiakkaalle kustannustehokkaita ratkaisuja, jotka lyövät kilpailijat laudalta palvelun laadussa.

Palveluportfoliomme sisältää tuotteita niin pientaloyhtiöille, kun vaativillekin kiinteistöille. Lisäksi Taloasema-yrittäjä voi tarjota tarvittaessa aina parasta mahdollista erityisosaamista sitä vaativissa tilanteissa.

Tutustu tarkemmin tulevaan palveluportfolioosi asiakassivulla >>

Ota yhteyttä ja ryhdy yrittäjäksi voittavaan joukkueeseen >>

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.