fbpx

Kilpailutamme palveluita asiakasyhtiöillemme

Asiakkaillamme on mahdollisuus hyödyntää valmiiksi kilpailutettuja palveluita. Jokaisesta palvelusta on useampi palveluntarjoaja, joista voitte halutessanne valita juuri teidän tarpeisiinne sopivan vaihtoehdon. Kilpailutamme jatkuvasti uusia palveluita asiakkaittemme toiveiden mukaisesti. Ehdota meille palvelua, jonka haluat meidän kilpailuttavan!

Asiakasyhtiön hallituksen jäsen! Saadaksesi linkin sivustolle, josta löytyy kilpailutettujen palveluiden tarkat kuvaukset ja hinnat, ota yhteyttä isännöitsijäänne hyödyntääksenne valmiiksi kilpailutetut edut!

Tällä hetkellä asiakkaamme voivat hyötyä seuraavista kilpailutetuista palveluista:

Taloyhtiön aurinkosähkö

Oma aurinkovoimala on helppo tapa osallistua ilmastotalkoisiin. Se voi vähentää taloyhtiönne hiilijalanjälkeä ja pienentää sähkölaskuanne. Aurinkovoiman käyttö osoittaa edelläkävijyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa.

Kuntoarviot

Kuntoarvio selvittää kiinteistön rakenteiden ja järjestelmien kunnon ja korjaustarpeet. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista, joiden perusteella on helppo tehdä päätöksiä kiinteistön korjausten toteuttamisesta. Kilpailutimme taloyhtiöille tarjoukset laadukkailta palveluntuottajilta.

Sähkösopimukset

Keskitetty sähkönhankinta tuo yksittäisille talo- ja kiinteistöyhtiöille suurkäyttäjän edut sähkön tukkumarkkinoilta. Hinta on tiedossa hyvissä ajoin ennen toimitusjakson alkua. Helppo budjetoida, ei yllätyksiä eikä ylimääräisiä konsulttimaksuja. Valittavana on ”uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä tuulella ja bioenergialla tuotettu sähkö” tai ”100% uusiutuva ja kotimainen ekosähkö” tai ”perinteinen isännöintisähkö”.

Taloasema tarjoaa isännöinnin palveluja kokonaisvaltaisesti ja taloyhtiön yksilölliset tarpeet huomioiden.