Valmiiksi kilpailutetuilla palveluilla säästöä taloyhtiöille

Sivun lomakkeella voit myös ehdottaa meille palvelua, jonka haluat meidän kilpailuttavan.

Kilpailutetut kuntoarviot

Kuntoarvio selvittää kiinteistön rakenteiden ja järjestelmien kunnon ja korjaustarpeet. Kuntoarvio antaa kokonaiskuvan kiinteistön kunnosta, tulevista korjaustarpeista, niiden ajankohdista ja kustannuksista, joiden perusteella on helppo tehdä päätöksiä kiinteistön korjausten toteuttamisesta. Kilpailutimme taloyhtiöille tarjoukset laadukkailta palveluntuottajilta.

Tutustu kilpailutettuihin tarjouksiin

Yrityksien tarjoukset on listattu aakkosjärjestyksessä, ei paremmuusjärjestyksessä.

Raksystemsin asiantuntijoillamme on tuhansien kohteiden kokemus, joiden avulla pystymme antamaan laajan ja todenmukaisen näkemyksen kiinteistön kunnosta. Suoritamme kuntoarviot aina laatujärjestelmämme sekä kuntoarviointiohjeiden (RT-kortit) mukaisesti kolmihenkisen asiantuntijaryhmän voimin.

Esittely

Tarjous

Kilpailutetut sähkösopimukset

Keskitetty sähkönhankinta tuo yksittäisille talo- ja kiinteistöyhtiöille suurkäyttäjän edut sähkön tukkumarkkinoilta. Hinta on tiedossa hyvissä ajoin ennen toimitusjakson alkua. Helppo budjetoida, ei yllätyksiä eikä ylimääräisiä konsulttimaksuja. Valittavana on ”uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä tuulella ja bioenergialla tuotettu sähkö” tai ”100% uusiutuva ja kotimainen ekosähkö” tai ”perinteinen isännöintisähkö”.

Tutustu kilpailutettuihin tarjouksiin

Yrityksien tarjoukset on listattu aakkosjärjestyksessä, ei paremmuusjärjestyksessä.

Valitsemalla Ekosähkön taloyhtiö on mukana tukemassa kotimaisen uusiutuvan energian tuotantoa. Sähkösopimus on turvallinen ja helppo valinta, kun halutaan ilmastoystävällinen sähkösopimus, joka on helposti budjetoitavissa taloyhtiön yhtiökokouksissa.

Ekosähkö on 100 %:sti uusiutuvaa energiaa, joka tuotetaan kotimaisissa pienvoimalaitoksissa. Sillä on Suomen luonnonsuojeluliiton myöntämä EKOenergia-merkki. Vuonna 2019 Ekosähkön alkuperä oli 100 %:sti tuulivoimaa. Ekosähkö-sopimus on kiinteähintainen ja se on voimassa 24 kk.​

 • Perusmaksu 0 €/kk/käyttöpaikka​
 • Energia 4,38 snt/kWh​

Hinnat Alv 0 %. Hinnat ovat voimassa 30.4.2021 saakka. (Ekosähkö varaa mahdollisuuden päivittää tarjoushintoja, mikäli markkinat muuttuvat ratkaisevasti).

Isännöintisähkösopimuksen sähköt hankitaan taloyhtiöille tukkumarkkinoilta. Tästä asiantuntijapalvelusta vastaa Helen Oy:n asiantuntijapalvelut. Asiantuntijat seuraavat hintakehitystä ja ennusteita sekä hankkivat taloyhtiöllenne kiinteähintaista sähköä pohjoismaiselta tukkumarkkinoilta. Helppo budjetoida, ei yllätyksiä eikä ylimääräisiä konsulttimaksuja.

Isännöintisähkön hinnat alv 0%

 • Perusmaksu 2,00 €/kk/käyttöpaikka

Hinta jaksolle 1.4.2020 – 31.12.2021

 • Sähkö 3,89 c/kWh

Hinta 1.1.2022 alkavalle jaksolle

 • Hankitun tukkusähkön hinnan päälle lisätään toimitusmaksu 0,22 c/kWh, josta muodostuu taloyhtiölle kiinteä sähkönhinta.
 • (Toimitusmaksun osuus kokonaishinnasta esim. 15 000 kWh/a kuluttavassa taloyhtiössä on ainoastaan 2,75 €/kk)
 • Arvio vuoden 2022 sähkön hinnasta on n.3,15 c/kWh

Isännöintisähkö on CO2-vapaata. Valittavana myös vedellä tai tuulella tuotettu vaihtoehto ja Ekoenergia-ympäristömerkitty sähkö.

Hinta esim. 15 000 kWh/a käyttävän taloyhtiön sertifioidulla vedellä tuotetun sähkön vuosikustannus (vuosi 2020) alk. 10 €/vuosi.

Valitsemalla Loisteen uusiutuvaa energiaa olevan sähkösopimuksen taloyhtiö on mukana edistämässä ilmastoystävällisempää tulevaisuutta.​

Sähkösopimus on kiinteähintainen, joten se on helposti budjetoitavissa taloyhtiön yhtiökokouksissa.​

Loiste Puhdas on Suomessa ja Pohjoismaissa 100 %:sti uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Se on tuotettu vedellä, tuulella sekä bioenergialla ja sillä on alkuperätakuu. Loiste puhdas on kiinteähintainen ja se on voimassa 24 kk. ​

 • Perusmaksu 0 €/kk/käyttöpaikka​
 • Energia 3,98 snt/kWh​

Hinnat Alv 0 %. Hinnat ovat voimassa 30.4.2021 saakka. (Loiste varaa mahdollisuuden päivittää tarjoushintoja, mikäli markkinat muuttuvat ratkaisevasti).

Kilpailutettu taloyhtiön aurinkosähkö

Oma aurinkovoimala on helppo tapa osallistua ilmastotalkoisiin. Se voi vähentää taloyhtiönne hiilijalanjälkeä ja pienentää sähkölaskuanne. Aurinkovoiman käyttö osoittaa edelläkävijyyttä ja nostaa kiinteistön arvoa.

Tutustu kilpailutettuihin tarjouksiin

Yrityksien tarjoukset on listattu aakkosjärjestyksessä, ei paremmuusjärjestyksessä.

Tilaa aurinkosähkökatselmus. Saatavissa Uudellamaalla, hinta 400 €, alv 0 %. Kartoituskustannus hyvitetään, mikäli sopimus tehdään 3kk kuluessa.

https://www.helen.fi/aurinko/kodit/aurinkopaneelipaketit/ota-yhteytta

Aurinkopaneelit taloyhtiöön:

https://www.helen.fi/aurinko/taloyhtiot/aurinkopaneelit-taloyhtioon

Tarjoamme räätälöidyt aurinkovoimala ratkaisut taloyhtiön tarpeisiin valtakunnallisesti. Taloyhtiön oma aurinkovoimala on ilmastoteko ja samalla se tuo myös säästöjä. Kysy lisää ja pyydä tarjous – asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut.

Isännöitsijöiden ja taloyhtiöiden aurinkovoimala ratkaisuissa teitä palvelee myyntijohtajamme Jani Pääkkönen p. 050 477 1990 jani.paakkonen@loiste.fi.

https://www.loiste.fi

Vaihtomatot

Ensivaikutelma taloyhtiöstä syntyy nopeasti heti sisäänkäynnin yhteydessä. Vaihtomatoilla lisäätte helposti tilojenne puhtautta, mukavuutta ja viihtyvyyttä. Vaihtomatoilla vähennätte helposti kuran määrää ja siivouksen tarvetta. Vaihtomattopalvelun avulla taloyhtiön matot pysyvät aina puhtaina ja edustavina.

Tutustu kilpailutettuihin tarjouksiin

Yrityksien tarjoukset on listattu aakkosjärjestyksessä, ei paremmuusjärjestyksessä.

Sisätiloihin kulkeutuu monenlaista likaa: kuraa, hietaa, pölyä ja lunta. Perinteisesti likaongelma on pyritty ratkaisemaan käyttämällä useita nailonvaihtomattoja peräkkäin. Lopputuloksena on ollut mattokäytävät, joissa lattiaa ei juuri ole näkyvissä. Samalla siivoaminen on hidastunut ja kokonaiskustannukset ovat nousseet.

Elis mattoyhdistelmillä tarkoitetaan erilaisten vaihtomattotyyppien käyttämistä torjumaan juuri määrätynlaista likaa. Kostean ja pölyävän lian torjumiseen käytetään kyllästyskäsiteltyä mikropuuvillamattoa. Karkean lian pysäyttää tehokkaasti karkea supermatto. Mikäli joistain sisäänkäynneistä toimitilaan tulee monenlaista likaa, käytetään mikropuuvillamaton ja supermaton yhdistelmää.

Elis mattoyhdistelmän lopputuloksena on pienempi vaihtomattomäärä, helpompi siivottavuus ja edullisemmat kokonaiskustannukset.

Käyttämällä Elis vaihtomattopalvelua kiinteistösi pysyy siistinä ja kokonaiskustannuksesi laskevat.

Elis Vaihtomatot -esite (PDF)

Kysy tarjous

Janne Holopainen, +358 40 770 5285, janne.holopainen@elis.com.

Esittelyvideo

Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Tarjoamme ratkaisuja taloyhtiöiden siisteyteen ja sisustamiseen.

Mattopalvelun avulla tilat pysyvät siisteinä koko ajan. 80% kiinteistön liasta tulee oven ulkopuolelta sisätiloihin ja kiinteistön siivouskustannuksista keskimäärin 70% kohdistuu lattioiden hoitoon. Matto toimii ikään kuin hiljaisena siivoajana, joka toimii kohteessa 24h, ei ole lomalla koskaan!

Lindström mattopalvelu -esite ja esimerkkihinnasto (PDF)

Esittelyvideo

Hissien huoltosopimukset

Hissiasioiden osalta taloyhtiön arki on huomattavasti huolettomampaa ja helpompaa, kun hissille on hyvää, laadukas huoltosopimus sekä huolto-ohjelma. Hissin toimivuus ja turvallisuus edellyttävät säännöllistä ja asiantuntevaa huoltoa. Hissin huoltosopimuksella varmistuu laitteiden turvallinen ja häiriötön toiminta. Ennakoiva kunnossapito, jatkuva seuranta, määräaikaistarkastukset ja laaja päivystysrinki tuovat luottoa hissin toimintavarmuuteen ja turvallisuuteen. Sopimusvaihtoehtoina on perushuolto tai laajennettu täyshuolto.

Tutustu kilpailutettuihin tarjouksiin

Yrityksien tarjoukset on listattu aakkosjärjestyksessä, ei paremmuusjärjestyksessä.

Aina tavoitettavissa ja sinua lähellä

Vikojen ilmetessä olemme aina keskimäärin vain 3 km päässä kohteesta. Laaja päivystysrinkimme takaa sen, että olemme lähellä myös öisin ja viikonloppuisin. Haagan konttorillamme toimiva asiakaspalvelukeskus palvelee ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Hyvä varaosien saatavuus

Kaikilla asentajillamme on oman huoltoalueensa laitekannan mukaisesti määritelty autovarasto. Autosta löytyy 80 % eniten käytetyistä varaosista, jolloin pystymme korjaamaan yleisimmät viat välittömästi. Muut osat saatavissa pääosin 24 h vasteajalla.

Ennakoiva kunnossapito tukee asukkaiden arkea ja turvallisuutta

Teemme jokaiselle laitteelle yksilöllisen, juuri sinun kunnossapitotarpeisiisi sopivan hoitosuunnitelman. Älykkään KONE 24/7 Connect -palvelun avulla voimme huomata ja korjata hissien viat jopa ennen kuin ne aiheuttavat käyttöhäiriöitä tai vaaratilanteita.

Sopimusvaihtoehtoina Perusturva ja Täysturva.

Palveluesite ja hinnasto

KONE-esite (PDF)

KONE-hinnasto (PDF)

Palvelun esittelyvideo

Yksilöllisempi kokemus. Asetamme sinut ja matkustajasi kaiken toimintamme keskipisteeseen

Joustavat palvelupaketit ja mukautetut viestinnät tarjoavat tarpeitasi vastaavia kunnossapito- ja yhteysvaihtoehtoja. Tapahtumalähtöiset hälytykset pitävät sinut ajan tasalla rakennukseesi ja laitteisiisi liittyvistä tärkeistä päivityksistä

Palveluesite ja hinnasto

OTIS-puitesopimus (PDF)

Palvelun esittelyvideo

Valmistajasta riippumaton valtakunnallinen huoltopalvelu ja varaosasaatavuus. Yksi yhteyshenkilö ja ammattipätevä henkilöstö. Kattava ja säännöllinen raportointi. Turvallisuus ja laatu ovat Schindlerin perusarvoja. Vaihtoehtoina perushuolto 220 € /vuosi/hissi tai laajennettu huolto 350 € /vuosi/hissi. Tuntihinta 88,00 € arkisin klo 07.00-16.00.

Hinnat Alv 0%, tarkemmat tiedot tarjouksessa.

Sopimus on voimassa määräaikaisena 31.12.2022, jonka jälkeen puitesopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana molemminpuolisella kolmen (3) kuukauden irtisanomisajalla. Kohdekohtaiset sopimukset ovat voimassa toistaiseksi 3 kuukauden irtisanomisajalla. Muuten sopimuksessa tultaisiin noudattamaan Schindler Oy:n sopimusehtoja, maksuehto 21 päivää. Huoltopalveluiden laskutus tapahtuu vuosineljänneksittäin etukäteen. Korjauslaskutus töiden valmistuttua yllä olevien maksuehtojen mukaisesti.

Palvelun esite ja hinnasto

Schindler-puitesopimus (PDF)

Pienten taloyhtiöiden huoltopäivystys

Räätälöity huoltopäivystyssopimus tuo arjen turvaa pientaloyhtiöille ja omatoimihuolloille. Ammattitaitoinen huoltohenkilökunta on silloin käytettävissä ympäri vuorokauden maltillisella kuukausimaksulla, jonka lisäksi laskutus tapahtuu vain suoritetuista töistä. Raportointi on taloyhtiölle reaaliaikaista ja läpinäkyvää. Sopimus voi sisältää huoltopalveluiden lisäksi ovenavauspalvelun

Taloyhtiösi turvaverkko on yhden numeron päässä

Suomen Huoltopäivystys on yhdessä Taloaseman kanssa kehittänyt huoltopalvelun sopimusmallin, joka on nyt saatavilla maltillisella kuukausimaksulla. Palvelukokonaisuus tuo pienille ja keskikokoisille taloyhtiöille vahvan kiinteistöhuollon joka on käytettävissä kaikkina vuorokauden aikoina, vuoden jokaisena päivänä. Suomen Huoltopäivystys on erikoistunut nopeasti tehtäviin huoltotöihin. Vahvalla ammattitaidolla teemme ratkaisuja taloyhtiön etua noudattaen.

Kun vahinko sattuu, tärkeintä on saada tilanne nopeasti hallintaan. Näin minimoidaan asumisviihtyvyyden haitat ja vältytään turhilta kuluilta
Vankan kokemuksen omaavat huoltomiehemme ratkaisevat usein ongelmatilanteet itse, eikä ulkopuolista urakoitsijaa edes tarvita. Esimerkiksi viemäritukoksissa päivystäjämme hoitaa konerassauksen itse, jolloin vältytään putkiliikkeen kalliilta laskulta. Tarvittaessa toimimme yhteistyössä alan eri ammattilaisten kanssa, joten apua saadaan kaikissa tilanteissa nopeasti.

Helposti saatava apu nostaa asumisen laatua

Näemme työssämme päivittäin lukuisia ongelmatilanteita. Tiedämme, että ilman helposti saatavaa apua tilanteet ovat asukkaille hankalia. Päivystävä kumppani nostaa aidosti asumisen laatua. Huoltomiehemme ovat käytettävissä vuoden jokaisena päivänä, kellon ympäri. Hoidetaan nyt yhdessä myös teidän taloyhtiönne turvaverkko kuntoon.

Kiinteällä kuukausimaksulla varmistat, että saat aina apua yhdestä numerosta. Käynnit ja tehdyt työt laskutetaan huoltohinnaston mukaisesti. Laskutuksessa toimintaperiaatteemme on selkeys, läpinäkyvyys ja raportoinnin helppous.

Palvelun esittely

Palvelun saatavuus

Saatavuuskartta huoltopäivystykselle

Hinta alv 0%

 • 25,00 €/kk, alle 10 huoneistoa
 • 30,00 €/kk, 10-20 huoneistoa
 • 36,00 €/kk, 20-40 huoneistoa

Kiinteä kuukausihinta sisältää normaalin kiinteistöhuollon varallaolon Vuoden jokaisena päivänä 24h/vrk. Päivystystöistä veloitamme erillislaskutushinnaston mukaisesti. Päivystyksen kuukausikorvaus sisältää huoltopäivystäjän matka-ajan kohteeseen, eli matkustusajasta ei laskuteta erikseen. Päivystystyöveloitus lasketaan täten aina kohteessa vietetyn ajan mukaisesti. Minimiveloitus suoritetusta päivystystyöstä on 1 tuntia. Päivystystöistä raportoimme reaaliaikaisesti lähettämällä työlomakkeen tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Raportointivälineenä käytämme \\u201dSaminet\\u201d- kiinteistönhallintaohjelmaa, joka on Suomen Huoltopäivystyksen oma ohjelmisto.

Sopimukseen voidaan liittää huoltopalveluiden lisäksi ovenavauspalvelu.

Ovenavauspalvelu (hinnat voimassa pääkaupunkiseudulla)

 • 180,00 € / asiakaskiinteistön avainsäilön (putkilukko) asennus + alv.
 • 60,00 € / tilattu työ, hinta sis. alv.

Huom! Ovenavaukset vain talonkirjaan kuuluville henkilöille. Epäselvissä tapauksissa toimintamme valtuuttaa poliisiviranomainen. Tilaaja on velvollinen toimittamaan voimassa olevan talonkirjan toimeksiantajalle
Lisätiedot: myynti@huoltopaivystys.fi.

Näin tilaat huoltopäivystyssopimuksen:

1. Ilmoita Taloaseman tekniikkaan (tekniikka@taloasema.fi) taloyhtiönne liittymisestä huoltopäivystykseen, toivottu aloitusaikataulu, muut toivomanne asiat sekä mahdolliset lisäpalvelut

2. Taloaseman tekniikka toimittaa tarvittavat lähtötiedot palveluntarjoajalle ja koordinoi huoltosopimuksen laadinnan

3. Tilauksen voi tehdä hallituksen puheenjohtaja tai isännöitsijä. Tilaus vaatii hallituksen päätöksen ja tulee huomioida taloyhtiön budjetissa.

4. Taloaseman tekniikka varmistaa puheenjohtajan tekemän tilauksen isännöitsijältä.

Ehdota kilpailutettavia palveluita

Kilpailutusideat