Taloyhtiön asukkaille kilpailutetut palvelut

Haluatko apua tarvitsemiesi palveluiden kilpailuttamisessa? Olemme tehneet hyvien ja sopuhintaisten palveluiden valitsemisesta sinulle helppoa ja vaivatonta kilpailuttamalla yleisimpiä asukkaiden arjessaan tarvitsemia palveluita valmiiksi.

Valmiiksi kilpailutetuilla palveluilla säästöä ja helppoutta asukkaille

Isännöimiemme taloyhtiöiden asukkailla on mahdollisuus hyödyntää valmiiksi kilpailutettuja, arjessa tarvitsemiaan palveluita. Kilpailutettuja palveluita ovat muun muassa välityspalvelut, muuttopalvelut ja siivouspalvelut. Jokaisesta palvelusta on tarjolla useampia palveluntarjoajia, joiden joukosta voit valita juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvan vaihtoehdon. Kilpailutetut palvelut ovat hinnoiteltu hyvin kustannustehokkaasti ja säästävät sinulta palveluiden ja hintojen vertailuun käytettävää aikaa ja vaivaa.

Kilpailutettujen palveluiden listaa päivitetään jatkuvasti, toiveidesi mukaisesti

Kilpailutamme jatkuvasti uusia palveluita asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, ja listausta erilaisista kilpailutetuista palveluista päivitetään säännöllisin väliajoin. Voit rekisteröityä hyötymään palveluista sivun lomakkeella. Se ei sido sinua mihinkään, mutta saat sähköpostiisi tuoreeltaan tiedot nykyisistä ja tulevista kilpailutuksista.

Asukas - hyödy eduistasi! Rekisteröidy hyötymään kilpailutetuista palveluista

Kilpailutetut palvelut asukkaille
*